Gode nyheder til alle DJs

af | mar 16, 2014

Recuvio har her den sikre pakke til alle DJs!

Den gode nyhed til alle DJs er, hvis der er en af gæsterne kommer til at spilde noget af deres drink ned i deres pc, som leverer deres playliste til deres mixepult. Så kan det hele findes igen med Recuvio.
Når uheldet er ude er det jo en god ide at have alt sin musik oppe i skyen! Så er de jo bare at hente ny pc, for derefter at restore sin fil fra sin online backup. Så kan festen forsætte – og du kan i ro og mag hente dine mange mix numre ned til den nye computer Men systemet virker ikke kun når du som DJ er ude og spille, det virker også når du sidder hjemme i studiet og opbygger set lister – hver gang der foretages en ændring på din computer overføres den nemlig automatisk til skyen og gemmes i en krypteret version. Recuvio mener at alle DJs bør have en online backup af deres musik, mixes og playlister.
Vi ved nemlig at der ligger rigtig mange timers arbejde i de forskellige medie filer som DJ’s har liggende på deres computer. 1/10 harddiske går i stykker indenfor det første år, og det kan være yderst bekosteligt og besværligt at genskabe filer fra din ødelagte harddisk, derfor er en sikkerhedskopi altid en god ide!
Vi vil selvfølgelig være den som hjælper DJs med at få en så sikker aften som muligt, og derfor tilbyder vi også ubegrænset* plads – så ikke noget med du skal vælge imellem familie billeder og mixes, hos os er der plads til det hele. Mange har spurgt os angående overførelses hastigheder da der tit er tale om forholdsvis store filer der skal flyttes fra den lokale til en remote kopi, så lad os endelig få det afklaret med det samme, vi sætter ingen begrænsning på overførelseshastigheden, hverken når der tages backup eller hvis filerne skal genskabes efter en katastrofe. Men når filerne nu alligevel ligger krypteret på vores servere der er geografisk adskilt, så mener vi at vi lige så godt kan tilføje flere spændende funktioner og muligheder – vi giver derfor også fri adgang til vores App til iOS / Android / Windows Phone, herfra kan dine filer streames direkte, også selvom din computer er slukket. Vi har inkluderet muligheden for både at streame film, billeder og ikke mindst musik filer direkte til din mobile enhed.
Så stå aldrig ude i byen igen uden lige at kunne lade dine kollegaer lytte til det super sprøde nye mix du har lavet! Klik her for at læse mere om vores automatiske online backup løsning.