DET ER FOR SENT AT TAGE BACKUP NÅR RAPPORTEN ER VÆK

Få sikkerhed for dine filer aldrig forsvinder – ubegrænset* backup kun 19 øre / dag.

EN BACKUP LØSNING TIL STUDERENDE

Mange studerende spørger måske sig selv om… Hvorfor online backup til studerende? Hvad kan jeg så bruge en online backup til?

Online backup til studerende er en rigtig god ide. De har tit brug for at deres opgaver bliver gemt, så hvis der lige pludselig kommer et strømsvigt og deres computer lukker ned uden at de har gemt deres opgave, er den mange gange bare væk! Alt det kan undgås ved at de vælger at benytte online backup når de er i gang med at skrive på en opgave.

Online backup til studerende er en simpel måde at sikre sine opgaver på. Det eneste de behøver er et lille program som hele tiden sørger for at deres opgaver blive sikret.
Der er sikkert mange studerende, som har prøvet at arbejde i flere dage på en opgave! Når de så sidder og læser den igennem er der lige en enkel lille rettelse, som skal tilføjes. Så sker der lige det, at der bliver trykket på et par forkerte taster og hele opgaven er væk! Så er gode råd dyre for flere dages arbejde er væk og opgaven skal afleveres samme dag.
Der kommer online backup til studerende ind i billedet! Online backup til studerende er en nem og billig løsning for at undgå netop den problematik og drama gennem sin uddannelse. Det eneste som de skal gøre er, at købe og installere et lille program som sikre deres opgaver lige så snart at de bruger deres computer.

Med Recuvios program garantere 100% beskyttelse mod at miste deres opgaver, vi gemmer løbende de sidste 30 versioner af deres opgave. Derfor er online backup til studerende en rigtig god løsning for dem, du kan læse meget mere om vores frie og ubegrænset* plads her!
De behøver ikke at få stress over at deres opgave er væk lige inden at de skal aflevere den.

Online backup til studerende fra Recuvio sørger for at de bare kan gå ind i backup programmet og trykke på knappen med restore backup. Så kører det hele ganske automatisk, så er den seneste backup indlæst og de har deres opgave igen. Derfor anbefaler vi online backup til studerende, så de slipper for at komme under yderligere pres når de sidder og arbejder med komplicerede opgaver.

Når man først har prøvet hvor nemt det er at bruge online backup til studerende vil man ikke undvære det!
Det er nemlig rigtigt smart og sikkert med online backup til studerende, alle deres opgaver bliver gemt 3 forskellige steder i Europa, så man vil altid kunne genskabe sine opgaver, og de er krypteret så ingen kan læse dem uden at man har det rigtige password til dem.
Derfor er online backup til studerende den helt rigtige løsning fra Recuvio. Der er ingen grund til ligge søvnløs hele natten på grund af en opgave som måske er forsvundet fra computeren ved et uheld.

En lille bonus info – Recuvio tager også backup af alle de gode, sjove og fantastiske billeder fra studielivet. Minder du ikke vil miste.

ONLINE BACKUP

Et simpelt svar på et kompliceret problem – Hvordan beskytter man bedst virksomhedens vigtige filer? Installer blot vores backup software på alle computere i virksomheder, herefter vil vores software automatisk tage backup og gemme denne i skyen. Er vores software først installeret er der intet manuelt arbejde, og ingen bekymringer. Er uheldet ude, gendannes filerne nemt og hurtigt igennem vores gendannelses software eller webportal. Vores software virker både på PC og Mac.

ADGANG TIL FILER OVERALT

Med vores apps til både på Android og iOS, har I altid jeres filer med jer. Er I eksempelvis en virksomhed med mange medarbejdere ude i ’marken’ kan de nem tilgå projekt beskrivelser, noter, kontrakter og alle andre filer gemt på jeres CloudDrive. Vores Apps giver endvidere mulighed for at streame musik og film direkte fra jeres CloudDrive til mobile enheder.

GRATIS DANSK SUPPORT

Vi er her for at hjælpe – og hjælper gerne! Vi er tilgængelige både via e-mail, chat og telefon indenfor normal kontor tid. Har i de mindste problemer eller spørgsmål til vores løsning, så opkræver vi ikke som andre i branchen et stort gebyr for personlig kontakt.Vi værdsætter den personlige kontakt, hvorved vi bedst kan tilpasse vor løsninger til den enkelte kundes behov.

ALT PÅ AUTOPILOT

Når du først har installeret og valgt hvilke filer du ønsker at beskytte – så skal du ikke gøre mere. Vores automatiserede system sørger for at tage en ny kopi af dine filer hver gang de ændres. Du behøver altså ikke lade dine computere være tændt om natten, for vi tager backup i baggrunden af dine hverdags aktiviteter. Installer – Lad programmet køre – Den dag din computer går ned, er din backup sikret.