BACKUP PÅ NETTET – BESKYT NEMT OG ENKELT DINE FILER

Med backup på nettet vil du aldrig miste dine vigtige dokumenter eller familie billeder. Dine dokumenter og billeder krypteres automatisk og sendes til servere som har forbindelse til internettet. Du bestemmer selv præcis hvilke filer og mapper der skal sikkerhedskopieres. Dine filer og billeder gemmes ikke blot tre geografisk forskellige steder, du får også adgang til dine filer og billider 24 timer i døgnet via den gratis app til smartphone og tablet.

SÅDAN FUNGERE BACKUP PÅ NETTET.

Backup programmet kører automatisk i baggrunden på din computer og finder selv ud af når der sker ændringer. Dine ændringer kopieres og overføres via en krypteret forbindelse til de top moderne datacentret der er placeret tre geografisk forskellige steder.

DIN COMPUTER

Du skal vælge hvilke filer du vil sikkerhedskopiere på din computer. Du får ubegrænset* plads til din backup, og løber derfor aldrig tør.

BACKUP PROGRAM

Backup programmet kører i baggrunden på din computer. Det tager en ny krypteret kopi af dine filer hver gang du laver en ændring. Virker på både Windows og MAC.

100% SIKKER

Dine filer overføres via en krypteret forbindelse. Dine filer opbevares under militæret kryptering protokol AES-256. Det er kun dig der har adgang til filerne.

NEM GENDANNELSE

Er uheldet ude, gendanner du nemt dine filer via backup programmet. Du kan samtidig tilgå dine filer via webportal og gratis app til iOS / Android / Windows phone.

Billig backup på nettet

Hvorfor skal jeg overhovedet tage en backup?

Det er som sådan ikke noget krav fra nogen side at du skal tage en backup af dine vigtige filer og familie billeder – men det er en rigtig god ide.
Vi kan opsætte et lille forfærdeligt scenarie, lad os forestille os at dine mange familie billeder der lagret digitalt på din computer pludselig forsvandt – og ikke kunne genskabes? Altså alle billederne fra juleaften, alle billeder fra sommerferien sydpå eller den specielle runde fødselsdag for dine børn?
Ud over at du har mistet alle disse mange uvurderlig billeder der er fyldt med minder fra helt særlige øjeblikke, så kunne vi også forestille os du på din computer har vigtige tekst dokumenter eller regneark?
Dette kunne for eksempel være dine børns første skole opgave, det kunne være noter fra dit studium, vigtige informationer om adgangen til andre digitale platforme eller de eneste digitale kopier af dit testemente eller skøde på huset?
Derudover har mange i dag en stor digital samling af musik og film, en samling der sikkert har taget rigtig lang tid at opbygge og organisere.
Så alt i alt, så kunne vi tænke at ved en forsvunden eller nedbrudt computer mister du;

– Uvurderlig digitale foto
– Vigtige digitale dokumenter og regneark
– En stor samling af digitale medier

Det ville være intet mindre end forfærdeligt at miste alle disse filer, og det er netop derfor du bør tage en regelmæssig backup af din computer. I mange familier har man flere computere, og det er vigtigt at have en procedure for regelmæssig sikkerhedskopiering af alle computere i hjemmet.

Hvorfor skal jeg så flytte min backup ud på nettet?

Når du først har taget den vigtige beslutning om at en regelmæssig backup procedure, så er næste trin at spørge dig selv ”Hvor skal denne backup opbevares, sikkert og trygt?”. Mange vælger at flytte deres sikkerhedskopi til et ekstern medie i hjemmet. Det eksterne medie kan være en USB nøgle, en CD eller har du brug for rigtig meget plads så en ekstern harddisk.

Det er en rigtig god beslutning at flytte sin backup til et ekstern medie, men det har også visse ulemper.

– Er det eksterne medie placeret langt nok væk fra dine computere til at det er beskyttet imod tyveri, brand eller vandskade?
– Hvad er holdbarheden på det eksterne medie? 1 ud af 10 nye harddiske går faktisk i stykker indenfor det første år, og data på disse kan være meget svær at genskabe – hvis det overhovedet er muligt.
– Hvor tit får du lige fundet det eksterne medie frem fra det gode og trygge sted det er gemt for at opdatere det? En sikkerhedskopi er kun værdifuld hvis den er opdateret og de informationer der er gemt i den ikke er for gamle.
– Kopieringen af data fra dine computere og til det eksterne medie skal i stort set alle tilfælde ske manuelt og du skal selv bruge tid på at tage en backup.
– Manglende redundancy dvs. dine data er kun kopieret til et sted, og din risiko for fejl eller tab af din backup er derfor stor.
– En ny ekstern harddisk, en stak med brandbare CD’er eller en ny USB nøgle er alle forholdsvis bekostelige, og løber du tør for plads – så skal du ud og købe nye!

De mange ulemper ved en backup på et eksternt medie op vejes hurtigt.
Med en automatisk backup løsning der lægger en krypteret kopi af alle dine filer ud på internettet behøver du ikke bekymre dig om holdbarheden på hardware, alle vor systemer kører nemlig i fuld redundancy og overvåges af teknikere 24 timer i døgnet – 365,5 dag om året!

Dine data opbevares i vores top moderne data centre der lever op til alle standarder i industrien. Samtidig fordeles en kopi af dine data til tre forskellige geografisk adskilte datacentre. Grunden til vi adskiller den fysiske placering af dine data med flere hundrede kilometer er for at mindske risikoen for moder naturs indvirkning på dine datas sikkerhed. Dette sikre eksempel data imod at blive tilintetgjort ved oversvømmelse eller krig.

Når du først har installeret vores lille backup klient kører den i baggrunden og opdatere automatisk din backup på nettet. Det betyder at du ikke selv skal gøre noget, ingen manuelle processer er nødvendige og alt sker automatiseret. Det eneste du skal, er at vælge hvilke data du ønsker at beskytte med din backup på nettet, og herefter sørger vores program og system for alt kører automatisk.

Vores løsning løber ikke tør for plads.
Med en backup løsning fra Recuvio løber du aldrig tør for plads, vi sørger for at udvide vores hardware i takt med vores kunders behov. Det betyder at din løsning inkludere backup af et ubegrænset* antal gigabyte, endda terabytes skulle det komme så vidt. I dag koster digital opbevaring af plads ikke særlig meget i indkøb, og den reducerede pris vi får fra vores leverandører grundet det store volumen af harddiske vi køber – den mener vi skal komme vores kunder til fordel. Derfor har vi også sat en meget konkurrence dygtig pris på kr. 349,- / år for ubegrænset* plads til backup på nettet af op til 5 computere.

Hvor tit skal jeg tage backup?

En backup er kun værdifuld for dig hvis den er fuldt opdateret og du nemt har mulighed for at få adgang til den. Vi anbefaler alle vores kunder som minimum tager en sikkerhedskopi af deres data hver dag. Det ved vi godt kan være svært hvis man ikke har et fuldt automatisk system der tager sig af selve backuppen, men vi mener bestemt man skal prioritere den time eller to det tager dagligt at tage en ekstern backup – alternativt kan man for kun 19 øre per dag per computer købe plads i vores top moderne, top sikre og fuld automatiske datacenter – så beskyttes dine filer så snart der laves ændringer.

Er der noget jeg bør tænke over før jeg vælger leverandør af en backup på nettet?

Der er mange forskellige leverandører af backup på nettet, men vi har her samlet tre punkter som vi synes du skal tænke over inden du vælger leverandør af din fuld automatiske backup på nettet.

– Plads
– Pris
– Kvalitet

En løsning kan måske virke billig i starten, fordi den eksempelvis kun koster 10 kroner per måned for 1GB. 1GB kan virke som rigtig meget plads, men i disse moderne tider er 1GB faktisk ikke særlig meget, til sammenligning er der 16GB på den mindste og billigeste iPhone man i dag kan købe. 1GB svare kun til ca. 293 familie billeder ( Et normalt billede fra et digital kamera fylder 3,5MB )

Hos Recuvio ved vi godt at du ikke kan vælge kun 293 digitale billeder eller dokumenter der er meget vigtige for dig, det er også derfor vi giver dig ubegrænset* plads til din backup på nettet. Så om du vil tage backup af 1000, 10.000 eller 100.000 billeder samt alle dine tekst dokumenter, musik filer og regneark – så er der plads hos os.

Vores løsning bliver kun begrænset af det antal computere der er købt licenser til – en computer koster kun 19 øre om dagen hvis du køber vores standard pakke med 5 computere i et år – kr. 349,- / år.

Det er også vigtigt at kvaliteten af de datacentre, den software og kundeservice du har adgang til er i orden. Vi er en virksomhed baseret på sunde danske værdier, og vi vil derfor kun tillade at vores backup software er af den højeste standard og at der hele tiden tilføjes nye spændende funktioner til den. De datacentre vi benytter os af for at kunne opbevare din backup på nettet er nogen af industriens mest moderne og sikreste. Vi overholder alle internationale standarder og vor sikkerhed er på højde med den de danske banker benytter til at holde styr på dine fortrolige konto oplysninger.

Vores kundeservice er intet mindre end fantastisk, vi sidder klar til at hjælpe dig når du har brug for vores hjælp. Det gør vi på både telefon, email og chat!

De fleste af vores kunder høre vi egentlig aldrig fra, kun når de har specifikke avancerede tekniske spørgsmål, og disse skriftlige henvendelser besvare vi som regel indenfor 30 minutter på hverdage.

Så med en backup løsning fra Recuvio får du!

– Backup på internettet, der automatisk holdes opdateret
– Adgang til top moderne funktioner og Apps til både iOS og Android
– En kundeservice der gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig
– En yderst konkurrence dygtig pris
Og ikke mindst ubegrænset* plads til din backup.

VÆLG DEN RIGTIGE BACKUP PAKKE.

Du skal nu spørge dig selv ”Hvad er mit behov?” – Har jeg brug for kun at tage sikkerhedskopi af mine vigtige filer.
Skal du vælge standard backup på nettet.
Har du brug for at synkronisere dine filer imellem flere enheder, så skal du vælge Backup på nettet incl. Cloud Drive.

Hvad er Cloud Drive?
Cloud Drive fungere på den måde!
Du gemmer dine filer ude på nettet, på et virtuelt- drev, som var det et USB-stik eller en ekstern harddisk, hvor det altid er tilgængeligt. Cloud Drive kan bla. bruges til at dele dine familie billeder nemt og enkelt.
Med Cloud Drive får du muligheden for at redigere dine filer direkte på dine mobile enheder, som IPhone, Smartphone eller IPad.

Online backup

Inkl. CloudDrive
kr.109/mdr.
 • Automatisk kontinuerlig backup
 • 250 GB inkluderet
 • 10 computere
 • Høj hastighed
 • Stærk kryptering
 • Gratis app til mobil/tablet
 • Super hurtig dansk support
 • E-mail, telefon og chat
 • + CLOUD DRIVE
 • 512GB online harddisk
 • Secure FTP/WEBdav adgang
 • Let deling af filer
 • Rediger filer direkte fra iOS
 • Automatisk synkronisering
 • Via LAN og Internet
 • Flest erhvervskunder vælger denne
 • Oprettelse: kr. 995,- 0,-

Online backup

Inkl. XL CloudDrive
kr.161/mdr.
 • Automatisk kontinuerlig backup
 • 250 GB inkluderet
 • 10 computere
 • Høj hastighed
 • Stærk kryptering
 • Gratis app til mobil/tablet
 • Super hurtig dansk support
 • E-mail, telefon og chat
 • + CLOUD DRIVE
 • 1024GB online harddisk
 • Secure FTP/WEBdav adgang
 • Let deling af filer
 • Rediger filer direkte fra iOS
 • Automatisk synkronisering
 • Via LAN og Internet
 • Oprettelse: kr. 995,- 0,-