Hjælp til bryllups fotografer

af | jan 3, 2014

Hvad er det største mareridt for en bryllups fotograf?

Det værste for en bryllups fotograf er selvfølgelig at miste sine billeder, når han har været ude tage billeder af brudeparret!
Det er jo brudeparrets helt store dag og har jo rigtige store forventninger til de billeder der bliver taget! Derfor bliver de billeder som er taget selvfølgelig lagt i et billedredigeringsprogram for at få de perfekte billeder af brudeparret.
Hjælpen til bryllups fotografer bestå i at vi kan tilbyde dem et lille backup program som kører online, med hjælp fra det vil deres billeder blive lagt op i skyen, lige så snart de kommer hjem fra deres optagelse og de lægger dem ind på deres computer.
På den måde vil deres billeder hele tiden være sikret mod at deres computers harddisk skulle stå af, eller at den skulle blive stjålet.
Med Recuvios løsning kan vi hjælpe bryllups fotograferne med at sikre deres billeder ikke forsvinder!
Vi kan sikker dem ved hjælp af en online backup løsning, der uploader billederne lige så snart de er lagt ind på deres computer, skulle der så ske noget med computeren, vil de bare skulle skaffe en ny computer, lægge programmet ind på den igen, indtaste deres brugernavn samt password, så er de på igen.

Billederne er selvfølgelig krypteret så det kun er dem som kan se billederne. Vi bruger en kryptering som svare til de store banker her i Danmark. Så hvis bryllupsfotograferne skulle være bange for at nogle kan se deres billeder er det helt uden grund, for det er kun dem som har adgang til dem, ved hjælp af deres login!
Vi kan sikre deres billeder for kun 349 kr. incl. moms pr. år.
De får online backup af 5 computere! De for ubegrænset* plads til backup af alle 5 computere.
Så de kan have alle deres bryllupsbilleder som de har taget, sikret for kun 349,00 kr. pr. år liggende.
Ikke noget med at huske at tage backup hele tiden for at sikre deres bryllupsbilleder.
Ikke være nervøs for at deres harddiske skal bryde sammen, eller om deres computer bliver stjålet.
Med vores backup løsning til bryllups fotografer skal de kun koncentrere sig om at tage de perfekte billeder, som vi sørger for bliver gemt online i skyen!
Derfor har Recuvio den perfekte backup løsning til hjælp for bryllups fotografer.
Aldrig mere være bekymret for at deres billeder skulle forsvinde på den ene eller anden måde.
Mister de deres billeder så husker vi dem!