Recuvio leverer Danmarks billigste online backup til både erhverv og private.

Danmarks billigste online backup for en pris på 349,00 kr. pr. år.

DANMARKS BILLIGSTE ONLINE BACKUP HOS RECUVIO

Det gør vi ud fra den forudsætning, at prisen på at opbevaring af data på nettet er faldet markant i gennem de seneste år. Det mener vi skal komme vores kunder til gode.

Vi giver dig online backup af 5 computer med ubegrænset* plads til alle dine filer. Det gælder alt lige fra billeder til dine vigtige dokumenter. Dine filer bliver krypteret med en kryptering på 256 bit, ved både Up og Downloading samt når de opbevares på sikre servere.

Du får opbevaret alle dine filer på 3 forskellige server som står 3 forskellige steder i Europa.

Alle Recuvios server bruger en RAID 50 konfiguration der sikre, at dine filer aldrig går tabt.

Recuvios datacentre er beskyttet med den højeste sikkerhed standard.

De danske banker benytter også denne form for sikkerhed overfor deres kunder til opbevaring ad deres data.

Du får fri online support på dansk såfremt at der skulle være spørgsmål vedrørende vores online backup program.

Har du behov for hjælp skal du bare bruge den smarte online chat eller ringe på tlf. 2860 3121 indenfor vores åbningstider, eller du kan skrive en mail, som vil blive besvaret hurtigst muligt. E-mails besvares som hovedreglen også i de sene aften timer og weekenden.

Recuvio har Danmarks enkleste installations program, der gør at du nemt kan installere dit automatiske online backup program.

Skulle du få brug for at gendanne dine filer på din computer har vi gemt de sidste 30 ændringer af de filer som du ønsker at tage online backup af.

Du skal ikke betale for at få dine filer genskabt. Det koster ikke Recuvio penge, så derfor skal du heller ikke betale for det.

Fordele ved Recuvio

  • Billigste online backup.
  • Online backup af 5 computer.
  • 250 GB inkluderet.
  • Stærk kryptering 256 bit.
  • Sikker opbevaring af dine filer.
  • Dansk online support.
  • Nem og enkelt installation.
  • Ingen ekstra udgift for genskabelse af dine filer.

Danmarks billigste online backup for en pris på 349,00 kr. pr. år.

Du får online backup af 5 computer til din rådighed. Du får ubegrænset* plads til rådighed for dine 5 computer. Dine filer bliver krypteret med en kryptering på 256 bit, som den de danske banker bruger. Vi opbevarer dine filer sikkert 3 forskellige steder i Europa med en RAID 50 konfiguration. Du får fri dansk online support såfremt at du har spørgsmål eller brug for hjælp. Du får Danmarks nemmeste og enkleste installations program til din rådighed. Du får ikke nogen ekstra regning hvis uheldet er ude og dine filer skal genskabes.

ONLINE BACKUP

Et simpelt svar på et kompliceret problem – Hvordan beskytter man bedst virksomhedens vigtige filer? Installer blot vores backup software på alle computere i virksomheder, herefter vil vores software automatisk tage backup og gemme denne i skyen. Er vores software først installeret er der intet manuelt arbejde, og ingen bekymringer. Er uheldet ude, gendannes filerne nemt og hurtigt igennem vores gendannelses software eller webportal. Vores software virker både på PC og Mac.

ADGANG TIL FILER OVERALT

Med vores apps til både på Android og iOS, har I altid jeres filer med jer. Er I eksempelvis en virksomhed med mange medarbejdere ude i ’marken’ kan de nem tilgå projekt beskrivelser, noter, kontrakter og alle andre filer gemt på jeres CloudDrive. Vores Apps giver endvidere mulighed for at streame musik og film direkte fra jeres CloudDrive til mobile enheder.

GRATIS DANSK SUPPORT

Vi er her for at hjælpe – og hjælper gerne! Vi er tilgængelige både via e-mail, chat og telefon indenfor normal kontor tid. Har i de mindste problemer eller spørgsmål til vores løsning, så opkræver vi ikke som andre i branchen et stort gebyr for personlig kontakt.Vi værdsætter den personlige kontakt, hvorved vi bedst kan tilpasse vor løsninger til den enkelte kundes behov.

ALT PÅ AUTOPILOT

Når du først har installeret og valgt hvilke filer du ønsker at beskytte – så skal du ikke gøre mere. Vores automatiserede system sørger for at tage en ny kopi af dine filer hver gang de ændres. Du behøver altså ikke lade dine computere være tændt om natten, for vi tager backup i baggrunden af dine hverdags aktiviteter. Installer – Lad programmet køre – Den dag din computer går ned, er din backup sikret.