ADGANG TIL DINE DOKUMENTER OVERALT

Flyt dine dokumenter i skyen – 5 computere, automatisk, ubegrænset* plads for kr. 349 / år.

GEM DOKUMENTER I SKYEN

Derfor bør du have dine dokumenter online

Normalt har mange blot gemt deres dokumenter på en lokal harddisk, men i disse moderne tider er der nu mulighed for at gemme alle dine dokumenter i skyen. Det at gemme sine dokumenter i skyen giver nye og spændende muligheder der kan være med til at optimere arbejdsgangen både i hjemmet og på kontoret. Dokumenterne gemmes modsat traditionen på et online virtuelt drev.
Et er at filerne altid er tilgængelig, men endnu vigtigere er at de er sikret imod hardware nedbrud. Gemmes dokumenter i skyen gemmes de i flere forskellige versioner på flere forskellige geografisk adskilte lokationer.

Men betyder det ikke det bliver mere kompliceret for den enkelte bruger?

Det korte svar er nej. Det automatiserede system gemmer en fuld krypteret kopi af alle dokumenter i skyen. Det kræver derfor ikke tillæring af nye arbejdsgange. Endvidere begrænses båndbredden, altså den hastighed hvorved dokumenterne bliver gjort tilgængelige med, på intet tidspunkt. Denne frie hastighed fjerner alle former for ”lag” der måtte forekomme ved ældre og ikke nær så avancerede systemer. Dokumenterne er kun tilgængelige for de brugere der kender det personlig udvalgte password, og de kan derfor hverken ses af Recuvio eller datacentrets ansatte.

Dokumenter i skyen er tilgængelige over alt

Når dokumenterne først er placeret online vil de til enhver tid være tilgængelige for brugeren. Med en online backup løsning fra Recuvio gøres dine dokumenter, samt andre filer, tilgængelige både via traditionel interaktion på computeren og via de gratis Apps til smartphones (Android / iOS / Windows Phone 8 ). Dette betyder for brugeren, at filerne altid er tilgængelige om det er i hjemmet, på kontoret eller på farten.

Dine filer er sikre med en online backup

Skulle uheldet være ude og går computeren ned, så vil alle dokumenter være i sikkerhed. Da alle dokumenter er automatisk synkroniseret til skyen forsvinder de ej heller om selv uheldet er ude med din lokale computer. Filerne gendannes let fra skyen via det intuitive gendannelsessystem eller direkte via Recuvios webportal. Dokumenterne vil derfor ikke være tabt for evigt og da alle kunder tilbydes gratis gendannelse af deres data vil det ej heller koste en formue. Den hurtige og lette gendannelse spare mange virksomheder for lange nede tider ved hardware failure, og kan sikre du hurtigt kommer i gang igen.

Hvor ofte opdateres den online backup?

Systemet kan opsættes til at opdatere den online version af dine filer hver gang der sker ændringer. Dette betyder at opsættes Word til at auto gemme et dokument hver 10 minut, vil den version der ligger i skyen aldrig være mere end 10 minutter gammel. Dette er også selvom der spildes kaffe direkte ned i computeren. Systemet virker både til Windows og Mac OS.
Med en online backup løsning kan der arbejdes sikkert og effektivt hele dagen, uden bekymringer for nedbrud. Med en online backup kan du også sove trygt om natten, for er der indbrud vil du hurtigt kunne genskabe alt indhold på din harddisk.

Det at gemme sine dokumenter i skyen eller som nogen siger online er bestemt en klog beslutning. Det sikre høj effektivitet, sikkerhed og bruger venlighed.

ONLINE BACKUP

Et simpelt svar på et kompliceret problem – Hvordan beskytter man bedst virksomhedens vigtige filer? Installer blot vores backup software på alle computere i virksomheder, herefter vil vores software automatisk tage backup og gemme denne i skyen. Er vores software først installeret er der intet manuelt arbejde, og ingen bekymringer. Er uheldet ude, gendannes filerne nemt og hurtigt igennem vores gendannelses software eller webportal. Vores software virker både på PC og Mac.

ADGANG TIL FILER OVERALT

Med vores apps til både på Android og iOS, har I altid jeres filer med jer. Er I eksempelvis en virksomhed med mange medarbejdere ude i ’marken’ kan de nem tilgå projekt beskrivelser, noter, kontrakter og alle andre filer gemt på jeres CloudDrive. Vores Apps giver endvidere mulighed for at streame musik og film direkte fra jeres CloudDrive til mobile enheder.

GRATIS DANSK SUPPORT

Vi er her for at hjælpe – og hjælper gerne! Vi er tilgængelige både via e-mail, chat og telefon indenfor normal kontor tid. Har i de mindste problemer eller spørgsmål til vores løsning, så opkræver vi ikke som andre i branchen et stort gebyr for personlig kontakt.Vi værdsætter den personlige kontakt, hvorved vi bedst kan tilpasse vor løsninger til den enkelte kundes behov.

ALT PÅ AUTOPILOT

Når du først har installeret og valgt hvilke filer du ønsker at beskytte – så skal du ikke gøre mere. Vores automatiserede system sørger for at tage en ny kopi af dine filer hver gang de ændres. Du behøver altså ikke lade dine computere være tændt om natten, for vi tager backup i baggrunden af dine hverdags aktiviteter. Installer – Lad programmet køre – Den dag din computer går ned, er din backup sikret.