GEM BILLEDER ONLINE – MIST ALDRIG DINE UERSTATTELIG FAMILIEBILLEDER

Med Online Backup mister du aldrig dine vigtige dokumenter eller uvurderlig familie billeder. Dine filer kopieres automatisk til krypterede servere i skyen. Du har muligheden for selv at vælge præcis hvilke filer der skal sikkerhedskopiers. Dine filer gemmes ikke blot tre geografisk forskellige steder, du får også adgang til dem 24 timer i døgnet via den gratis app til smartphone og tablet.

SÅDAN FUNGERE ONLINE BACKUP AF BILLEDER

Der skal lidt opsætning til, til gengæld behøver du ikke holde øje med om dine familie billeder er gemt sikkert online løbende. Backup systemet kører automatisk i baggrunden på din computer. Det virker i hele verdenen og på op til 5 computere ad gangen.

DIN COMPUTER

Du skal vælge hvilke filer du vil sikkerhedskopiere på din computer. Du får ubegrænset* plads til din backup, og løber derfor aldrig tør.

BACKUP PROGRAM

Backup programmet kører i baggrunden på din computer. Det tager en ny krypteret kopi af dine filer hver gang du laver en ændring. Virker på både Windows og MAC.

100% SIKKER

Dine filer overføres via en krypteret forbindelse. Dine filer opbevares under militæret kryptering protokol AES-256. Det er kun dig der har adgang til filerne.

NEM GENDANNELSE

Er uheldet ude, gendanner du nemt dine filer via backup programmet. Du kan samtidig tilgå dine filer via webportal og gratis app til iOS / Android / Windows phone.

Hvorfor skal man gemme sine billeder online?

Det gør man for at være sikker på at de findes, hvis noget gå galt med ens computer.
De fleste ting der går galt med ens computer er, at man kommer til at slette noget ved en fejl!
Der er selvfølgelig også andre ting som tyveri, brand, vandskade osv.
Det som rigtige mange i dag har på deres computer er diverse dokumenter, regneark, vigtige e-mails mm. Men især billeder – dvs. minder.
For det som betyder mest for rigtig mange personer er deres billeder, som de har taget på ferie, til fødselsdage og til en masse andre begivenheder. Det er her vi kan ”gå tilbage i tiden” og mindes hvordan var det nu det var. Det er her vi kan få nostalgien til at blomstre.
Da vi fandt ud af at vi kan have billederne liggende på computeren, var det genialt – det er genialt. For det gør at vi kan klikke meget mere løs på kameraet uden at skulle tænke på at billederne skal fremkaldes, sættes ind i en fotobog og opbevares et eller andet sted, man alligevel ikke har plads til. Vi kan hurtigt dele billederne med resten af familien og vennerne. Så vi har dem liggende på computeren, for det er smart.
Den dag hvor der sker noget er det jo bare at tage sin backup. Og så er alt jo ved det gamle igen, eller er det?
Svaret for det de fleste er NEJ!
Derfor har Recuvio fundet en ny og smart måde på hvordan du sikre dine billeder.
Det gør man ved at gemme sine billeder i skyen, og det er en meget enkel løsning på at sikre sine billeder.
Når du har købt vores produkt med ubegrænset* backup, og det er installeret på din computer. Så er det bare at klikke på de mapper som indeholder billeder.
Derefter begynder programmet at tage en online backup af de billeder som du har på din computer.
Når den er færdig, er dine billeder gemt i skyen. Simpelt og enkelt!
Hver gang du lægger nye billeder ind på din computer vil de automatisk blive gemt i skyen. Når først programmet er installeret så du behøver ikke tænke mere over sikkerheden for dine billeder.
En bonus er at du efterfølgende kan installere en app på din Iphone eller anden smartphone, så du kan se dine billeder fra computeren på telefonen. Du vil derfor altid have dine billeder med hvor du end er henne. En online fotobog!
Billederne vil ikke ligge direkte på din telefon, men ude på nettet, og derfor behøver du ikke den dyreste iPhone med 128GB plads for at se alle dine mange billeder fra computeren.
Derfor er det smart at gemme sine billeder i skyen, hvis man lige skal vise nogle billeder fra sin ferie eller af det nye barnebarn osv.
Et enkelt tryk på app – så er alle billeder tilgængelig på telefonen.
En større fordel kan man da ikke have ved at gemme sine billeder i skyen.

Kan andre se mine billeder som jeg har gemt online?

Dem som tror at alle kan kikke med når billeder som er gemt i skyen, må tro om igen!
Med Recuvio er billederne krypteret og det er kun dig som kan se dem!
Derfor er det helt sikkert at gemme sine billeder i skyen!
Hos Recuvio går vi ind for sikkerhed, og den er ikke til diskussion. Vi bruger derfor den samme sikkerhed som alle bankerne.
Du behøver derfor ikke at være bange for at andre kan se med. Dine billeder som er gemt i skyen, er kun for dig.