Generelt om kryptering

af | jan 9, 2015

Hvad skal du bruge kryptering til?

en standard computer 3657 år at bryde krypteringskoden, men det har man i dag supercomputer der kan gøre væsentligt hurtigere, så den krypteringsgrad bruges ikke mere, ved den man bruger i dag er 256 bit alle computer i hele verden ca. 1,440,000,000 år denne kryptering!

Hvis det er den som de krimielle bruger når de låser din harddisk med cryptolocker, er den som minimum krypteret med en 1049bit kryptering, så er den ubrydelig i dag!

Det som Recuvio bruger af kryptering til din kryptering er 256 bit, det er mere end rigeligt til at der ikke er nogen som ser med i dine filer og data:

Det danske politi har lige haft en sag hvor at den sigtede havde krypteret sin harddisk, og ville udlevere krypteringsnøglen til politiet, de måtte opgive at få fat i de data som lå på harddisken!

Den var krypteret med en kryptering på 256 bit.

Det danske politi har ikke nogen computer der kan knække krypteringen, og de har heller ikke nogen som kan hjælpe dem med det!

Så en god ting er! Det som der bliver lagt op i skyen skal være krypteret, så du har sikkerhed for at andre ikke kan bruge dine data.

Recuvio anbefaler at du altid bruger kryptering, når du vælger at være online og gemme data i skyen.

Det er derfor at alle data der sikkerhedskopieres til Recuvios servere automatisk krypteres både på vejen igennem internettet til deres destination, og på selve de harddiske dataen bliver opbevaret på.