Hvorfor er det vigtigt med automatiske opdateringer?

af | okt 7, 2014

Derfor bør du altid have automatisk opdatering slået til

Det er altid vigtig at have sin computer opdateret med det nyeste software både når det gælder styresystem men også når det gælder antivirus.

Det er det fordi idag er der så mange penge på spil inden for online kriminalitet, så kan de få adgang til dine vigtige dokumenter, eller dine betalings nøgler til bank vil de kunne tømme dine konti rigtig hurtig.

Derfor er det vigtigt, hvis man bruger Windows styresystem, at benytte sig af automatisk opdatering, på den måde får du lukket de fleste huller som med tiden bliver opdaget i Windows.

Der sidder hele tiden nogle som prøver at komme ind igennem dine forskellige sikkerhedssystemer. Det kan de gøre ved at sende dig en uskyldig mail, som indeholder en virus som åbner en bagdør til dine data, og sender dem tilbage til afsender.

Husk derfor altid som minimum at bruge Windows antivirus program og firewall.

Der findes rigtige mange antivirus programmer som kan beskytte din computer mod de forskellige virus, og andet ondt ude på nettet.

Du kan benytte et meget kendt program som Norton eller AVG antivirus for at sikrer din computer, men nogle af dem er ret dyre, og de lukker måske ned for nogle andre programmer som du benytter dig af.

Jeg vil anbefale at du bruger det som Microsoft har udviklet til deres styresystem som hedder Microsoft Security Essentials!

Dette kan så understøttes af evt. AVG antivirus program, så er man godt hjulpet, du skal bare huske at sætte sin computer til at foretage automatisk opdatering af begge programmer.

Hvordan sikre jeg mig endnu bedre? Og hvad gør jeg når uheldet er ude?

Hvis man så vil være helt sikker på at ens data på computeren ikke forsvinder, skal man bruge et onlinebackup program fra Recuvio, dette tager hele tiden backup af alle dine ændringer på computeren. Løsningen indeholder ubegrænset* online plads til din backup, derfor behøver du ikke skulle vælge imellem dine filer.

Skulle du nu være så uheldig at din computer bliver inficeret med ondsindet vira eller blot crasher, så kan du roligt løse problemet og vide at dine filer er sikret i skyen. Når du har fjernet den ondsindede software fra din computer eller købt en ny, kan du blot logge ind med vores online backup klient og gendanne de filer du ønsker. Husk Recuvio gemmer ikke blot din senest kopi af filerne, men op til 30 tidligere versioner der gør det muligt for dig at genskabe dit word dokument som det så ud i går, i forgårs eller i sidste uge.