Jeg får fejlmeddelelsen ”Forbindelsen til backup servere er afbrudt”

af | sep 4, 2014

Jeg får fejlmeddelelsen ”Forbindelsen til backup servere er afbrudt”

Som oftest når vores kunder kontakter os fordi deres online backup ikke er blevet opdateret, skyldes det deres computer er offline – altså ikke tilkoblet internettet. Vores software virker ved at sende en kopi af dine filer igennem en krypteret forbindelse til vores sikrer servere, dette sker via internettet – og derfor skal din computer have en internet forbindelse for at vi kan tage en online backup af den.

Som oftest kan problemet løses meget simpelt, via denne procedure på windows computere der er er forbundet trådløst til internettet:

  1. Nede i højre hjørne af skærmen , der skal der være skal være 5 små bjælker som viser om du er på nettet!
  2. Såfremt at dette ikke er tilfældet, kan du klikke på bjælkerne og vælge dit netværk. Information om dit netværks navn og adgangskode finder du i den information din internet udbyder har tilsendt dig ved installationen af dit modem/router. Nogen gange kan man være heldig også at finde disse informationer på bagsiden af ens modem/router, altså den boks med blinkende lamper der forbinder en til internettet.
  3. Er det stadig ikke muligt at oprette forbindelse til internettet? Så kan det betyde at dit modem eller din internet udbyder har lidt problemer, som oftest løses dette lettest ved at tage strømmen fra dit modem/router i 5-15 minutter, hvorefter strømmen tilsluttes igen, der ventes yderligere 5 minutter og så forsøges der at tilslutte til internettet igen.

Oplever du stadig problemer med at forbinde til internettet efter genstart af dit udstyr, foreslår vi du henvender dig direkte til din internetudbyder. Hvor end vi gerne ville, kan vi ikke hjælpe med udbedringen af tredje parts forbindelser.

Viser det sig at din computer har fuld forbindelse til internettet, men at din backup process ikke kører som den skal, så tøv ikke med at kontakte vores support på enten telefon eller email – kundeservice@recuvio.dk

Standard dansk router brugt af mange teleselskaber

Dette er et standard dansk modem/router, som står i mange danske hjem.