Vil du have sikkerhed for dine filer ikke pludselig er væk?

Recuvio giver dig budget venlig tryghed i hverdagen


Ideen til at starte Recuvio opstod under et familie kom sammen i foråret 2013. Den ene stifters, Julians, svigerinde havde netop født en skøn lille datter. Alle var samlet rundt om kameraet for at se de fantastiske billeder der skulle forevige pigens første timer i verdenen. Men i et stresset øjeblik var kameraet blevet formateret – Hvorfor havde ingen taget backup af noget så vigtigt med det samme?Julian havde igennem mange år i IT og hosting branchen et indgående kendskab til backup og genskabelse af store mængder data. Det lykkedes at genskabe familie billederne, men ideen om at skabe et online backup system der kunne køre automatisk i baggrunden på computere og sørge for alle filer altid var sikret var født.

Det meste af 2013 gik med prototype testning og udvikling af det endelig backup system.

Stig, virksomhedens anden stifter, tiltrådte projektet sent i 2013 og har med sin militære baggrund bidraget med et indgående kendskab til IT sikkerhed på et militært niveau.

Selskabet Jysk Backup IVS blev skiftet i 2014 og efterfølgende blev hjemmesiden www.recuvio.dk lanceret.

I dag levere Recuvio et automatisk online backup system der til budget venlige priser tilbyder fuld sikkerhed for at netop dine filer ikke pludselig forsvinder.

Filosofien er at alle skal have råd til ordentlig IT sikkerhed, det er også grunden til vores standard backup løsning inkludere ubegrænset* plads til opbevaring af backup data. Vi vil ikke være grunden til du skal vælge imellem dine familie billeder, vigtige dokumenter eller Finans bilag – Her er en backup løsning der kan rumme det hele.

Men nok om os – lad os tale om dig. Om du er en privat person eller ansvarlig for IT i en lille/mellem stor virksomhed, så har du brug for sikkerhed. Sikkerhed for at du en mandag morgen ikke tænder computeren og alt er væk. Med en online backup fra Recuvio behøver du ikke tage dig af nærmest slaveagtige backup procedurer, det gør vores backup system for dig – du kan holde fokus på det der er vigtigt for dig.

Etableret
2014
Ansatte
3
CVR nummer
35860444
Telefon
53 53 29 14
Fysisk kontor
Falkoner alle 122
2000 Frederiksberg
Danmark