BRUGERVENLIG OG SIKKER ONLINE BACKUP TIL PENSIONISTER

Nem installation, sikker opsætning og ubegrænset* plads – kr. 29 / mdr.

SÅDAN FÅR PENSIONISTER MEGET MERE UD AF DERES ONLINE BACKUP

Hvad kan pensionister bruge onlinebackup til!

Online backup er en nem måde at sikrer sine vigtige dokumenter og billeder på,
De fleste pensionister ha jo gennem et langt liv taget rigtig mange digitale billeder, eller de har optaget en hel masse super 8 film, som så er blevet overspillet på VHS bånd.
Derefter er de blevet overspillet til et digitalt medie som CD skiver.
Med online backup til pensionister har de nu den mulighed, få det sikret sine digitale medier en gang for alle.
Dette gøres ved at de lægger alle deres digitale medier ind på deres computer!
Derefter vil Recuvios online backup program, søger for at der bliver lavet en online backup. Af alle deres film, billeder og dokumenter som ligger på deres computer.
Online backup til pensionister gør at de kan sikrer deres billeder og dokumenter, uden at skal til at lægge dem ind på et nyt medie!
Med online backup til pensionister få de den store fordel at når deres computer gå ned, eller at de skulle være så uheldige at blive udsat for indbrud, brand eller oversvømmelse vil de stadigvæk have en backup af alle deres dokumenter, billeder og film ved hjælp af online backup fra Recuvios online backup løsning til pensionister.

Kan man selv installere programmet og hvad hvis man skal bruge hjælp til dette?

Med Recuvios online backup program. Skal der kun downloades et lille program, når det er sket vil programmet spørge om hvilke filer og mapper som du vil havet taget en sikkerhedskopi af.
Her er det, at de vælger de filer og mapper som skal sikkerhedskopieres, det kan gøres meget let for de har ubegrænset* plads på op til 5 computer, med Recuvio online backup.
Så der er ingen grund til at kun vælge en fil, når man bare kan vælge hele computeren,
Det eneste det kræver at de er på internettet!
De vil så få adgang til deres online backup via vores apps til smartphone, IPhone og IPad.
Så har de altid adgang til deres onlinebackup til pensionister ved hjælp af vores apps.
Den er også let at installere, alt står beskrevet i den mail som bekræfter at der bestilling er gennemført.
Skulle der være spørgsmål omkring hvad de skal gøre, har vi selvfølgelig online support og chat inden for normal arbejdstid.
Al online support og chat foregår på dansk.

Er det sikkert at bruge online backup af sin computer?

Ja det er sikkert! Recuvio gør alt for at sikre vores kunders data og filer,
Der stå 3 uafhængige server i Europa som kører en RAID 10 konfiguration, med en kryptering på 256 bit.
Dette er også hvad de fleste store banker bruger i Danmark.
Med online backup til pensionister fra Recuvio er de 100% sikrere på at deres filer og mapper ikke bliver læst af andre, som ikke har noget gøre med dem.
Alt dette kan de få for KUN 349,00 kr. pr. år!
Mister du! Så husker vi!

ONLINE BACKUP

Et simpelt svar på et kompliceret problem – Hvordan beskytter man bedst virksomhedens vigtige filer? Installer blot vores backup software på alle computere i virksomheder, herefter vil vores software automatisk tage backup og gemme denne i skyen. Er vores software først installeret er der intet manuelt arbejde, og ingen bekymringer. Er uheldet ude, gendannes filerne nemt og hurtigt igennem vores gendannelses software eller webportal. Vores software virker både på PC og Mac.

ADGANG TIL FILER OVERALT

Med vores apps til både på Android og iOS, har I altid jeres filer med jer. Er I eksempelvis en virksomhed med mange medarbejdere ude i ’marken’ kan de nem tilgå projekt beskrivelser, noter, kontrakter og alle andre filer gemt på jeres CloudDrive. Vores Apps giver endvidere mulighed for at streame musik og film direkte fra jeres CloudDrive til mobile enheder.

GRATIS DANSK SUPPORT

Vi er her for at hjælpe – og hjælper gerne! Vi er tilgængelige både via e-mail, chat og telefon indenfor normal kontor tid. Har i de mindste problemer eller spørgsmål til vores løsning, så opkræver vi ikke som andre i branchen et stort gebyr for personlig kontakt.Vi værdsætter den personlige kontakt, hvorved vi bedst kan tilpasse vor løsninger til den enkelte kundes behov.

ALT PÅ AUTOPILOT

Når du først har installeret og valgt hvilke filer du ønsker at beskytte – så skal du ikke gøre mere. Vores automatiserede system sørger for at tage en ny kopi af dine filer hver gang de ændres. Du behøver altså ikke lade dine computere være tændt om natten, for vi tager backup i baggrunden af dine hverdags aktiviteter. Installer – Lad programmet køre – Den dag din computer går ned, er din backup sikret.