Online sikkerhedskopiering – 19 øre om dagen per computer

Vi giver dig ubegrænset* online sikkerhedskopiering af op til 5 computere for kun 349,- / år.


LIDT OM SIKKERHEDSKOPIER OG ONLINE BACKUP

Hvad er sikkerhedskopier og backup?

En sikkerhedskopi/backup er en kopi af eksempelvis dine vigtige filer, dokumenter og billeder som du kan finde frem skulle uheldet være ude og du har mistet originalerne.

Mere og mere af vores liv bliver i dag digitaliseret og vi gemmer derfor mere vigtig information på vores computere, men i takt med denne øgede digitalisering er niveauet for sikkerhedskopier desværre ikke fulgt med.

En sikkerhedskopi kan gemmes på mange forskellige måder, du kan bl.a. gemme kopier af dine vigtige dokumenter på en USB stik eller brande en CD.

Man skal dog tænke langsigtet når man planlægger sin sikkerhedskopirings strategi, for mange medier som USB nøgler eller Cd’er kan blive beskadiget eller helt ødelagte med tiden.

Det er derfor vigtigt minimum en gang om måneden at verificere at ens offline backup er komplet og uden mangler.

Hvorfor skal jeg tage sikkerhedskopier?

Din computer er blot et værktøj du kan bruge til at organisere og arbejde med dine vigtige dokumenter og medie filer. Man kan sige at den fungere som et sted at opbevare dine filer. Den kan dog, som alt andet elektronisk, gå i stykker, blive stjålet, gå tabt ved brand eller vandskade. Man kan også være så uheldig at spilde en kop te ned i computeren.

Er computeren først gået i stykker, og har man ingen sikkerhedskopi – så er det som oftest for sent. Der findes dog virksomheder i Danmark der har specialiseret sig i at gendanne filer fra brændte / ødelagte computer harddisk. Det er dog som oftest yderst bekosteligt og ikke sikkert din indbo forsikring dækker omkostningerne.

I stedet ville det jo have været smart at tage en sikkerhedskopi, som opbevares geografisk adskilt fra din computer. Er uheldet ude? så skal du blot ud og købe en ny computer og gendanne dine vigtige dokumenter.

Hvordan kan jeg tage sikkerhedskopier?

Der er mange måder at tage en sikkerhedskopi på, mange gør arbejdet manuelt – Hvor alle filer skal markeres, kopieres og trækkes til en ny placering. Efterfølgende skal sikkerhedskopien så køres i sommer huset eller bank boksen.

Man siger at jo nyere en sikkerhedskopi er, jo bedre er den. Det er derfor en god ide at lave en sikkerhedskopi af dine vigtige filer, dokumenter og billeder minimum en gang om ugen. Vi anbefaler dog det gøres minimum 2 gange i døgnet – Man ved jo aldrig hvornår uheldet er ude vel?

Hos Recuvio tilbyder vi en rigtig smart løsning, der kun kræver at du bruger ca. 3 minutter på opsætning af systemet. Efterfølgende vil du ikke behøve at skulle tænke på sikkerhedskopiering mere.

Under opsætningen skal du igennem tre trin;

1. Download vores program

2. Installer vores program til sikkerhedskopiering

3. Vælg hvilke mapper og filer du vil sikkerhedskopier

 • 1. Download vores program
 • Når vi har modtaget din bestilling og betalingen er gået igennem vores automatiske system, vil du indenfor 5 minutter modtage en e-mail med et direkte link til download af vores backup program.

  Programmet fylder ikke mange megabytes og downloades direkte fra vores sikre servere.

 • 2. Installer vores program til sikkerhedskopiering
 • Du guides nemt igennem et par hurtige trin, hvorefter vores program bruger et minuts tid på at blive installeret.

  I installationens sidste trin skal du indtaste dine personlige log on informationer, disse er hemmelig og valgt af dig selv under bestillings proces.

  Da alle log on informationer er personlige, og bliver krypteret under oprettelsen har vi ikke mulighed for at få adgang til dine sikkerhedskopier.

  Det er dig og kun dig, der har adgang til filerne – skulle du dog være så uheldig at miste dit kodeord har vi et online system hvor du via 3 trin kan få tilsendt et nyt password.

 • 3. Vælg hvilke mapper og filer du vil sikkerhedskopierer
 • I installations sidste trin vil du blive bedt om at vælge hvilke mapper og filer du ønsker at tage sikkerhedskopi af.

  Vores program foreslår som altid de mest sårbare områder af din computer, eksempelvis mappen dokumenter, billeder og dit skrivebord.

  Da vores online backup service indeholder ubegrænset* plads til dine sikkerhedskopier skal du ikke tænke over eller “budgetterer” med pladsen, vi vil have dine vigtige dokumenter skal være sikre, dem alle sammen. Derfor vælger du blot alle de mapper du ønsker at beskytte.

  Nu kan du sove trygt om natten og vide at vi passer på dine vigtige dokumenter og minder. Vores system tager automatisk en sikkerhedskopi hver gang der sker en ændring af dine filer og gemmer dem i krypteret i vores tre geografisk adskilte datacentre.

  Hvad skal jeg tage sikkerhedskopi af?

  Da vores online sikkerhedskopierings løsning stiller ubegrænset* plads til din rådighed, råder vi dig til at tage backup af hele din computer.

  Vil du dog kun beskytte de mest væsentlige mapper og filer foreslår vi du som minimum tager en løbende sikkerhedskopi af de filer og dokumenter du ville være ked af at miste for altid. Eksempelvis breve, e-mails, regnskaber, studieopgaver og ikke mindst feriebilleder!

  IKKE BARE EN KOPI…

  Hos Recuvio gemmer vi ikke blot en enkel kopi af dine filer, vi gemmer op til 30 forskellige versioner. Det betyder helt konkret for dig, at slettes indholdet i eksempelvis et word dokument behøver du ikke være nervøs, vi har nemlig de 30 sidste versioner, der er gemt på computeren, og du kan derfor downloade dem alle igennem vores simple backup panel.

  ADGANG TIL DINE FILER OVERALT

  Med vores apps der virker både på Android og iOS, har du altid dine filer fra din computer med dig. Har du glemt at printe en kontrakt til et vigtigt møde, så kan du med vores App, nemt finde en kopi og sende den til en lokal printer eller du kan lytte din musik eller se dine film direkte på telefonen og tablet.

  ALT DEN PLADS DU HAR BRUG FOR

  Med en backup løsning fra Recuvio er der ingen grænse for, hvor mange GB du kan tage backup af. Vi beskytter samtlige af dine familie billeder, videoklip og dokumenter. Har du det på din computer? Så tager vi en krypteret backup som du altid kan finde frem igen. Så længe du har filer der skal beskyttes, har vi pladsen til at passe på dem.

  ALT PÅ AUTOPILOT

  Når du først har installeret og valgt hvilke filer du ønsker at beskytte – så skal du ikke gøre mere. Vores automatiserede system sørger for at tage en ny kopi af dine filer hver gang de ændres. Du behøver altså ikke lade dine computer være tændt om natten, for vi tager backup i baggrunden af dine hverdags aktiviteter. Installer – Lad programmet køre – Den dag din computer går ned, er din backup sikret.